Tuesday, December 2, 2014

Outing KLCC

Aktiviti keluar kota bersama anak-anak ketika cuti Deepavali yang mana sekolah bercuti agak lama sedikit. So di kesempatan nie, me & hubby plan nak bawa kids to KL. Tambahan pula, daku juga ada project business dengan sahabat ku Mekli. Kami bertemu janji di Masjid India pada kul 10 pagi bersambil anak-anak memulakan misi pencarian kami. Oh yer hubby plak kerja so pepagi lagi kami semua bersiap awal macam nak gie kerja lah lagaknyer semua, almaklum nak gie sama-samakan.

Lepas siap ajer misi pencarian, kami bergegas ke ampang park untuk lunch bersama hubby. so lunch kami ialah nasi kukus yang amat sedap yang di jual kat opis hubbyku. Macam mana tahu sedap?, sebabnya dah tried before and memang terbaek rasanya. So we all pun dah plan dengan hubby nak kasi our kids rasa as well. After lunch we went to KLCC for movies, unfortunately takde yang menarik so lepak kat kedai buku Kinokuniya ajelah...while waiting for the hubby to pick-up .. Very tiring day but we enjoyed the day...Ariossss

 Nie while waiting for hubby untuk lunch

tu dia terbaek nasi kukus- Each my boys 2 bungkus yer... kuang kuang kuang...

Selfie nge hubby kejap
Hah perut dah kenyang main pusing kat pokok lah plak..

Entah aper yang di intai kat bawah rumput tu...

No comments:

Post a Comment