Monday, August 31, 2015

Sehati Sejiwa

Selamat menyambut hari kemerdekaan Malaysia yang ke 58, dengan tema SEHATI SEJIWA.. kami tak kemana mana sepanjang cuti 3 hari nie, memandangkan anak-anak memasing ada trial exam for PT3 and SPM, So dapatlah mereka tenung buku skit, kalu idak memang berjalan kami ketempat tempat yang jauh skit. Plan tu nak balik kuantan tapi tulah bila tahu diaornag ada trial, so we decided dok kat umah ajerlah.

Sambil tu layan tv dengan perarakan yang berwarna-warna, cuma tak sempat tengok lama coz nak gie pasar basah untuk membeli daging dan tulang. Rancangnya nak buat sup tulang dengan pressure cooker baru nie. Khabarnya waktu memasak akan jadi singgah. Tunggu dah lihat ajerlah dulu..

Selamat Bercuti kepada semua....





No comments:

Post a Comment