Thursday, May 17, 2012

Villaggio


Nie so called shopping complex cum tempat riadah, memang cantik tempatnya,yang menariknya bumbungnya penuh dengan lakaran awan, seems macam siang ajer...tup-tup bila kuar dah gelap/malam. memang cantik ler tempat nie

Sambil makan kat foodcourt nie, ada tempat main ice-skating , so cuci mata sambil menunggu makan.So we order fast-food ajer as usual mcdonald/hardess
Nie tempat ala-ala genting highland.indoor games
kakak pun tumpang sama -main, tapi masam ajer muka bila disuruh...mungkin segan terasa diri dah dewasa...takpe kakak sporting
Takleh bawak keta Porsche, gambar kat sebelah dah kira oklah nie...
Hah...jalan terus akan jumpa segala handbag-handbag yang berjenama...akak singgah jenguk ajer...not at this moment..he he he...
So cool , cantik sungguh de scenery nie...

2 comments:

  1. Replies
    1. Kak aima, 28/5/2012 pkl 11am, part of villagio ni terbakar ie kat area food court. 12 kids meninggal, masa tu dorang dok kat dlm nursery yg ada kat dlm tu.

      Delete