Tuesday, July 14, 2009

CS Hi-Tea

This is the celebration for Jan - Jun 2009 babies, for Customer Service at our ofis. So banyak le event yang diatur antaranyer pertandingan memasak. Nie posing dengan cake and triffle untuk pertandingan memasak kat cafe opis, i just tukang bawak ajer..
Pencuci mulut- buat oren manis...
Kuih talam yang purple tuh manakala yang covered with daun tu macam kuih pelita tapi rasanyer lain sikit yg base bawah should be hijau tepung tapi macam agar2 plak...so tak sure nie tepung pelita ka apa...rupa ada rasa for sure bukan ler.
Popiah goreng yang rangup
Tauhu goreng yang berbentuk bunga
Otak-otak yang di siap dibakar
Girls on action untuk aksi musical chair, yang tengah posing tu Ambi
Hah nie kengkawan yang ambik kesempatan nak posing ayu gitu.
An evening to remember...bersama-sama teman before masuk cafe..masa crowds takde lagi so clear we all ajelah...
Nie juara memasak oleh Dalila blueberry cheese, tak sempat nak rasa semua dah ngap...
Birthday for January babies with SVP and VP

Rilek while waiting the rest for January babies....

No comments:

Post a Comment