Wednesday, June 24, 2009

Amirul Bersunat

Posing dulu, sebelum masuk clinic di Rahman Putra Medical Center on 30/5/09, during 2nd term school break.



Sempat lagi before masuk jumpa doctor


While waiting, dyna pun sibuk nak posing, dialah yang paling anxious nak tengok abang dia nie, mummy naik gerun dia siap ajak masuk dalam bilik tu lagi...aduhai anak dara ku nie.

Nie dengan adiknyer...

Ha'ah...dah sudah, it takes about 20 minutes ajer, doctor cakap yoel bagus senang nak handle...yelah yoel dah 11 years , kalu nangis malu ler...

As usual kakak akan jadi model untuk mummy...nak suruh yoel posing hubby ku dah bising...he he






1 comment:

  1. salam Aima...

    Syabas abg Yeol dah rasmi jadi big boy...!
    yeol sebaya dg anak sulong saya. plan nak sunatkan dia cuti sek ni tp tak berkesempatan sbb dia ada extra kelas....adik2 dia tak sihat dan mama pula nak bersalin ....nanti kalut semua kena jaga. so maybe cuti pjg end this yr baru sunat.
    re;tq Aima wish...saja diam2 nak dpt baby sbb nak bagi surprise kat kwn2..tunggu kelahiran baru nak bagitau semua...

    ReplyDelete