Sunday, February 9, 2014

XTVT Balik Kampung


Sempena CNY pada 30-1-2014 hingga 3hb Feb 2014, kami sekeluarga mengambil peluang bercuti di Kota Bahru. As usual the journey took about 8 hours using North South Highway, bertolaknyer dalam kul 5.30 pagi dan rehat solat kat rawang, ramai sungguh manusia kat hentian rehat, After solat teruskan perjalanan and we managed exit to Grik within 2 hours. The remaining hours follow traffic kat grik until ke Kota Bahru, kereta pun banyak...and we reached KB dalam kul 1.30 tengahari hari tu...penat sungguh...

For kids , aktiviti nie menyeronokkan sebab dapat jumpa cousin..dah tak ingat mak & ayah dah nie...sibuk...
Pekerja yang tak berbayar...bukan satu kereta tu...rasanyer 3 buah keta yang dicucinya sambil di pantau oleh paksaudaranyer @pakwad...

Aktivit cuci kereta, kategori bawah umur...macam-macam gaya...


Melawat iman di KPJ yang demam..

Iman dan Abang Yoel

No comments:

Post a Comment