Wednesday, June 13, 2012

Penghujung Cerita..

Masih lagi di sambungan siri yang lepas, part jalan-jalan belum habis...tapi nak habis dah nie.  Family park only..so nak berdua-duan (couple) takleh ler
Abang Yoel, posing plak since dia asyik ambik gambar we all semua
Nie jalan-jalan menghala ke arah shopping mall, nak shopping barang skit sebelum jumpa bro petang nanti..
Berada di Pearl of Qatar, abang yoel towards end day, macam nak demam plak mungkin sebab penat berjalan kut. Me & hubby dah biasa jalan so lupa plak bawak bebudak yang tak biasa doing the walking...sorry umi luper
Diringkaskan, nie dah berada di Qatar airport sementara untuk ke Bahrain, sebelum menyambung destinati ke Kuala Lumpur
Nie kepenatan dan mengantuk gamaknya
Alhamdulillah selamat sampai di Kuala Lumpur.

1 comment:

  1. Slmt berhujung minggu Aima.ada park utk famili... nak dating tak boleh kan. moden bandar Qatar ni, tengok mcm Dubai pun ada...

    ReplyDelete