Tuesday, May 22, 2012

ATV di Padang Pasir

Wah bersedia dengan ATV memasing, this is one of the outdoor activites planned by bro shah while we was at Doha, so each of anak-anak dapat sebiji sorang, bukan main gembira walaupun nie adalah first time experience with ATV, selama nie tengok kat TV ajer.. Lebih kurang 4 family yang join this trip. Mengikut citer bro, memang menjadi kebiasaan diorang apabila tetamu dari mesia, diaorng akat bawak ke tempat nie...so called berkelah ler..
Nie barisa-barisan motor yang telah dibookan oleh bapa/suami2 sekelian.
Menunggu dengan sabar untuk memulakan journey....
Daku bersuami suami...best tu, tapi tak naik ler pasir yang tinggi mengunung tu...jalan datar dan berliku-liku ajer..
Alamak merah tangan tu sebab dok pegang handle,
Abang yoel dan Haziq

Nie tempat we all makan tengahari@brunch, masing -masing bawak bekalan memasing ...wow seronok ....

2 comments:

  1. Salam Aima.wah bestnya naik ATV di pdg pasir . berani kakak dg abg.kat sinipun ada tp tak berani nak naik.menarik tempat shopping kat bawah tu...ceiling mcm awan...biru...

    ReplyDelete
  2. Huhu...baru je tgk gambar ni. Bestkan..teringat time tu. bdk2 pun muka enjoy je! Kak aima & family apa khabar? Semoga sihat semuanya.

    ReplyDelete