Wednesday, October 19, 2011

Tanger Port



Baru sampai dari Tanger Port from Kenitra Port. We all start journey at 2 am and sampai about 6 am in the morning, Kat tangan penuh dengan bekalan-bekalan makanan
Cuaca agak sejuk tika nie , since we all nak heading to kapal Comarit, tepi laut katakan. Dari kanan ustazah  laili, ustazah mawaddah dan ustazah wawa, eh mana pergi si ustazah nabila nie...mesti tengah settlekan sesuatu tuh...

Hah tu dia ustazah nabila (anak sepupuku) yang dok belajar kat Morrocco. Now semua ustazah-ustazah nie dah grad pun, dah balik mesia pun.
Tengok langit dah buat rasa sejuk...
From this Port Tanger we all akan ke Algeciras- Spain
Ok kita nak naik kapal....sambung lagi

No comments:

Post a Comment