Tuesday, March 2, 2010

Nasi Ayam Bonda

Nie antara menu hidangan nasi ayam yang di masak oleh bondaku...so delicious during their stay at my siblings house at Putrajaya
Nasi ayam yang dah ready untuk di ngap...


Yang pasti nie beli...tengok plastiknyer pun dah tahu yerk..
Pau goreng...so delicious

1 comment:

  1. Salam Sis Aima n semua pembaca blog ni,

    Saya sangat memerlukan jasa baik anda semua utk participate dlm survey saya.

    Disamping itu, anda juga berpeluang memenangi 4Gb Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

    Sila layari:
    http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

    atau boleh terus ke:
    http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

    TQVM
    -zu-

    ReplyDelete

Kakak & templatenya

Lama plak tak update blog , so tetiba rajin skit sebab kakak kat rumah sibuk nak create her own blog template, so sibuklah si mummynya menur...