Thursday, March 4, 2010

Pantai Cahaya Bulan

Pekena makanan goreng-goreng kat PCB, guess how much it cost me for the makanan itself???Very pricey...citer kat my inlaw they all terkejut and conclude memang we all dah terkena ketuk...what to do...selalunyer jarang makan kat area sini just bawak bebudak jalan kat tepi pantai....tak nak buek macam mana...halal kan ajelah...



Senyum sebelum dapat bill....
Dayana peace coz the brothers tak ikut...boleh manja dengan ummi dan abah...


Alamak nie aksi ular yang mana agak cemas jugak nontonnyer takut dikejarnyer kita amacam tuh...
Nie aksi si abang ular nie nak cium dengan ular mouth to mouth...tapi ada taktik dia...kena calmkan ular tu dengan merenjis dengan air....lama juga dia cium ...hiss tak takde perasaan takut plak.


No comments:

Post a Comment