Tuesday, July 28, 2009

Sihathon Day at Kidz School

These are all girls during dyana kindergarden...anak dara cilik...
GuruBesar di temuramah oleh Bernama News and was aired during prime time news

Apalagi guru and parents take part on senam robik...lagi zapin gitu...

Aktiviti Sihathon ini diadakan sempena aktiviti mengutip dana untuk sekolah yang berlangsung ketika term-break in may, so as parents we all have to buat collection for kids, cikgu pun siap pesan biar parents yang buat instead of allow them pergi rumah-ke rumah since as parents kids safety memang kita kena prioritize. During my school time, we all pergi merata jugak ler since nak buat kutipan sekolah....anyway my time takde ler kes pelik2 macam yang terjadi sekarang nie...mintak di jauhkan


Antara aktivit nie , kids mesti suka ialah pabila pasukan bomba tiba...semuanyer berkerumunun

Apalah yang si dayana nak gossip nie???



Senam Robik bersama murid-murid

1 comment:

  1. Sihathon ehh? Hehehe..my doter plak aerobikthon ke apa thon pun tak tau lah..tapi ada thon..thon laa kat belakang tuu..Misi nya mengutip dana jugak la tapi nasib laa dapat parents yg malehh..kosong jer buku dia...Hahaha..

    ReplyDelete