Friday, June 5, 2009

Kenduri di Klang

Bersama-sama saudara FIL yang baru sampai, meanwhile we all dah nak pulang since we have to attend introduction talk at TTDI
Aksi bebudak>>peace for all

Bersama tuan rumah yang berbaju pink

Nie dengan muka yang dah tunjuk boring, bilalah boleh balik nie!!!

Tuan rumah pengantin lelaki bersama pasangannyer. Tahniah frm us

Uncle Jai, Mak Da and Ummi sedang makan tengahari di majlis kenduri di Klang, saudara sebelah MIL & PIL

Abah dan FIL pun nak posing jugak untuk kenduri nie.

Hah tu dia nie giliran bebudak plak posing. Dari kanan ialah Irfan, Yoel, Aqif dan Arwis, nie kena makan ikut saiz dan umur...nie yoel's rules.

Ni pulak dyna, takde partner kecuali mummynyer
Mak Da dan ummi tak ketinggalan nak posing lagi nie









No comments:

Post a Comment