Popular Posts

SEA Games Launching

Read Article →
Kuala Lumpur SEA games started from19th August till 30th August 2017. So sebagai rakyat Malaysia, kami tiga beranak nie turut sama turun ...
Posted by : Aima
0 Comments

Daun Kari ku

Read Article →
Di suatu pagi yang hening ketika hujan baru saja berhenti, routine pagi siram pokok kat area dapur, tetiba nampak ulat nie yang sedang berg...
Posted by : Aima
0 Comments

Lensa Kamera

Read Article →
Abang yoel bawak camera gie school yer..ada project apa tuh. Masa nie yol form 3, so gebu. Yol tahun 2013 is the last batch for PMR. Jera...
Posted by : Aima
0 Comments

Siblings

Read Article →
Dah kenyang makan tengahari, siblings nie pun sibuklah berphoto , suka benar ambik gambar kat pokok nie , katanya klassik.  ...
Posted by : Aima
0 Comments

Nasi Kukus

Read Article →
Actually piccas nie dah lama, it was taken in year 2014, hah tu dia lama sungguh terperap dalam laptop. So kita updates ajer untuk renungan-...
Posted by : Aima
0 Comments

Acik & Abah

Read Article →
Ini antara koleksi gambar 2012 hingga 2014 yang dalam folder acik yet been published mana -mana. Gambar snap bila acik dengan abah..tak kir...
Posted by : Aima
0 Comments

Touch n Go

Read Article →
Minggu keempat july 2017 baru-baru ini, berkesempatan melawat anakanda di asrama dan outing untuk satu malam. Seronok dan gembira kerana da...
Posted by : Aima
0 Comments

Grilled chicken with salad

Read Article →
Ini adalah antara simple lunch yang akak dan kakak dayana tengah in the mood of diet carbolah . Untuk lunch akak hanya grilled chicken 2 ...
Posted by : Aima
0 Comments

Cucumber Pickles

Read Article →
Pada suatu hari tersangatlah rajin untuk membuat cucumber picles nie. Pickles nie enak kalau dimakan bersama nasi goreng ker, mee goreng at...
Posted by : Aima
0 Comments

Egg muffin

Read Article →
Nie adalah antara menu sarapan yang agak ringkas untuk disediakan, selain ianya penuh dengan khasiat. Antra bahan-bahan yang diperlukan 1...
Posted by : Aima
0 Comments

Frenz

Read Article →
Alahai gambar lama bersama teman opis rasa tahun 2013 nie dikala petang sabtu, berkumpul di rumah akak ketika my previous beloved company b...
Posted by : Aima
0 Comments

Lama Tak Mencoret.

Read Article →
Alahai lamanya tak update blog kesayanganku nie. Perasaan malas asyik melanda untuk menulis, walaupun macam banyak nak diceritkan atau updat...
Posted by : Aima
0 Comments

Nasi Lemak

Read Article →
Menu sarapan di pagi minggu. Sediakan makanan berat skit, so boleh masak lunch lewat skit. Menu Nasi Lemak 1. 3 cawan beras yang...
Posted by : Aima
0 Comments