Monday, April 2, 2012

Sanaa Restaurant-Souq


Di Sana Restaurant...for dinner
Anak bujang...posing kejap..mummy dah naik atas nak mamam...

Climb a ladder to have our dinner...
While waiting...boss besar...lepak bersandar...belum lagi makan tu..dah makan lagi lepak sakan..almaklum kekenyangan

Kids dengan sabarnya...menunggu...nie dah penat jalan ker..

Nasi mandy chicken for 2 familes...sedap dan kenyang sesangat
Susun semua...nak ambik gambar nie...

Sunday, April 1, 2012

Souq


Berada di Souq

 While waiting at Money changer...sibuk gak tengok barang -barang souvenier untuk dibeli...especially kids yang banyak memilih...sampai kita lupa nak membeli untuk kengkawan....ada ka....


Currency value
Ada plak night show, ala-ala robot macam citer starwars...rupanya ada gak pengaruh orang barat kat sini. Nie kalau kat mesia so called macam Bukit Bintang, penuh dengan expatriates and orang mesia..he he he..



Dok asyik tengok...si robot sebijik nie, di sergahnya akak...alahai terkejut betul di buatnya...anyway...smile ajelah...
With Bro shal's family, our penaja pakej penginapan dan makan minum...jasamu tetap kami kenang...nanti boleh datang lagi...kita gie Dubai plak...
Kat celah nie plak kuar plak robot jenis lain, siap dengan sword menyala lagi tuh
Nie hah gambar dekat ....sure pak arab semua nie...



Aiik perut dah keroncong nie...jom kita isi perut dulu...zassssss