Saturday, July 23, 2011

Kawasan Rehat Titiwangsa

Bees....

Peace to the world...kakak
Aqif dan kakak

On way back to KL thru Grik, singgah makan tengahari dan solat kat Kawasan Rehat Titiwangsa. Orangnya ramai, almaklum musim cuti. Masakan pun sedap-sedap , tapi kena cepat kalu idak habis...kena tunggu next turn pulak. Lepas makan posing -posing kejap...

xtvt Bowling





Nie ketika pulang bercuti di KayBee, kesempatan yang ada bersama sepupu mereka ambik peluang main bowling, me and hubby tengok ajer...tak larat nak join, cuma boleh bagi moral support ajer. As usual dyna memang mata terakhir dan menangis sedih sebab kalah...apa la kakak nie...main macam nie pun nak nangis...memang girl betul...ha ha ha..

Sunday, July 17, 2011

Ida

Aksi nakal dari sahabat ida yang turun dari KL, meraikan teman...kami makan semeja...ramah-ramah dia orang nie...


Ida's wedding was held at Kota Bahru, during school break holiday and we are there during these dates. Ida nie hubby punye opis mate dan Mat salleh- Mr Norman nie hubby punya boss, dia pun datang dari KL drive with his lovely wife. Both of them loves to cruise along the east cost to explore the beauty of east cost.
Special table utk boss since katanya boss tak boleh makan malay food, so western ler gamaknya.

Baking Time


Aktiviti baking untuk maka-makan dan sedang menguji resepi italian buttecream yang sungguh lazat dan tak muak untuk dirasa dan dimakan. Luv the resepi...

Robotic Car Competition






amirul & kengkawannya ambil bahagian dalam car competition di Pusat Sains Negara. So sibuklah mencipta kereta menggunakan tenaga solar. Walaupun tak dapat masuk kepetingkat seterusnya namun the efforts is counts.Diharap dapat memberi pengalaman baru untuk anak-anak semua.