Saturday, May 28, 2011

Girlz


Sessi yang diidamkan oleh anak daraku...sebagai hadiah harijadinye yang ke 11 tahun.
Asalnyer nak hadiah beg sandang ajer, end up, mummynyer plak lupa diri dok pilih barang yang tak diminta...he he he...nasib baik anak dara sorang kalu idak bangkrap. Antara yang ku beli ialah, folder file, wallet and beg sandang
As usual adiknyer ada sikit kapuchi...

She will keep calling me to remind on her birthday gift, till i had decided to take time off for her just to do my shopping list...what to do as a mum...and she is my girz...luv u dear

Monday, May 23, 2011

Part 2 from previous entry





Apalah yang dibincang , sehingga begitu kusyuk sekali pabila berjumpa dengan cousins




Pelbagai aksi dirakam ketika majlis merisik diadakan ..yang seronoknye melihat karenah anak-anak dengan gelagat masing -masing

Sunday, May 22, 2011

Rombongan Merisik





Ini adalah hidangan ketika rombongan kami ke Keramat untuk merisik bakal adik ipar sebelah hubby. Rombongan kami terdiri dari adik-beradik saja...sudah gamat kerana semuanya dapat berkumpul di KL. Termasuklah Mok Da yang turun dari KB. MIL memang dah ada di KL for about 2 weeks. So meriah sungguh pabila semuanya berkumpul. So kami bawakan sedikit buah tangan macam sebakul buah-buaha, cuppies dan sepasang pakaian. Moga di rahmati majlis ini dengan majlis yang lain untuk masa yang akan datang...

Saturday, May 21, 2011

Mr Papa Besday





for the first quarter of the year, normaly we are busy celebrating kids birthday and my hubby besday. This year we just bought cake only, no party had been held for them. Tapi cake nie meant for my hubby besday, tapi yang lebih posing as usual, siapa lagi kalau bukan anak-anakku. Pilihan cake nie adalah pilihan ku iaitu Butterscotch dari Secret Recipe...

N3Ku..

Sudah agak lama daku tidak mengupdate blogspot nie lantaran masa dan kerja. di tambah lagi broadband diarea rumahku agak terbatas liputannya. Streamyx ada tapi dalam bilik anakku...so ini membantutkan lagi penulisan ku. Haaaa no more reasons after this...coz hubbyku dah belikan wireless router untuk kegunaan laptop di rumah dan juga desktop di rumah kami. So everybody will be online after this with their on laptop... best coz laju giler eventhough not changed to UNIFI. Received call from them few days ago suruh upgrade to UNIFI, memandangkan comitment fees agak tinggi gak,....so we choose to retain with streamyx lagi... My broadband memang tak boleh pakai at our residents area, so we choose to keep for travelling purposes only. or we better opt for prepaid broadband?...Let me think on this lah.........