Thursday, March 17, 2011

Main masak- masak

Hmm sedapnyer dah masak rupanya kari ikan nie...

Tengah masak daun kari
cuci sayur dulu
Goncang untuk serata sayur-sayuran
Dah nak masak , tanyer ummi ada bau tak...masa tu guna daun limau purut lepas tu koyakkan daun, so memang berbaulah...cerdik betul anak ummi ni..

Besday Boyz

Chocolate Indulge -Secret Recipe, memang pujaan my kidz kat rumah.
1st March & 12 march recently was Aqif & amirul birthday. Since adiknyer tak sempat nak celebrate lagi, we celebrate one cake for both on 12th March . Kebetulan MIL & FIL and my inlaws datang rumah dengan anak memasing, bolehlah makan kek nie, since mummy tak sempat nak masak apa-apa due to morning to afternoon was busy at UM.


Blow candles and make your wish my son.


Hah dah panjat meja plak si Aqif nie

Canon 550d Snapshot

Wow kakak..paut habis
Abang encem nie
Abah pun tak kurang jugak, nak jugak cuba, waduh mencuba kaburkan belakang punyer background

Alahai celah pokok bunga kertas ummi plak yer
kakak dengan aksi yang spontannyer
Canon 550d snapshot, while trying to focus...si kecik nie merajuk sikit, tu yang dok kat kerusi tuh, while we all sibuk nak cuba guna new camera.