Monday, July 26, 2010

Right Football Academy




Aqif in action, one of his weekend activities at SKSB, training for football. Sangat komitted dikala ahad pagi. Bersiap untuk sessi latihan. Training started from 8.30 am till 11.30 am. Yang sabar menunggu ialah abahnyer as a moral support. Pernah tunggu once, bila tengok macam kelakar pun ada. Coz he's not born as footballer, so memang best tengok gaya main tuh. anyway we will support you my son....

Wednesday, July 7, 2010

Together-Gather

Lama betul tak update blog. kesibukan melanda dengan aktiviti keluarga dan juga aktiviti baking. Korek punyer korek dapat ler update gambar lama, masa nie buat makan2 kat rumah my hubby punyer adik, since MIL ada kat KL . Kena plak masa tu hari mother's day. We all buat BBQ. Nie semua adik beradik sebelah hubby...semua lelaki..sorang takde..Makda, ada kat KB masa tuh
Kakak dayana tekun buat homework.. amboi rapatnyer kepala dengan buku tuh....
Nie percubaan kedua buat cek mek molek menjadi...montel gitu. Hidangan petang dikala weekend.